De band No Names Harry is opgericht in het jaar 2010. De originele leden van de band waren Paul Groot, Frans Vos (gitaar), Robin Monnink (zang), Vincent Molthoff en Robin Oldenburg (gitaar). Na een aantal jaren gespeeld te hebben zijn Vincent Molthoff en Paul Groot uit de band gestapt en werd er plaats gemaakt voor Robin Nicolaij, Marcel Strooper en Rob Bonte. Na vele succesvolle optredens stapten zij alle drie ook weer op en kwamen Theo Wijte (bas) en Ron Pronk (drum) de gaten vullen.

In 2020 hadden wij grote plannen om het 10 jarig bestaan van de band te vieren met een groot feest met een hele hoop gezelligheid en muziek. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten en ging het grote feest niet door. We hopen nog vele jaren te mogen spelen en werken wij ons naar het volgende jubileum feest!

Twee jaar later hadden wij een afscheid optreden van de held Robin Oldenburg en is heeft Paul Groot zijn bekende plaats genomen in de band als gitarist.

Robin Monnink

Zanger

Robin Monnink de beste zanger die we kunnen hebben. Met zijn glas heldere stem en jaren ervaring kan hij alles zingen. De geruchten gaan zelfs rond dat hij opera kan zingen!

Lees verder
Robin Monnink

Paul Groot

Gitarist

Terug van lang weg geweest is Paul Groot weer terug bij No Names Harry. Hij kon het toch niet laten om weer zijn gitaar solo’s te laten zien op het podium samen met de andere Harry’s!

Lees verder
Paul Groot

Frans Vos

Gitarist

Frans Vos speelt op zijn geliefde Fender Stratocaster. Hij heeft voorheen 30 jaar lang in de legendarische band Splinter gespeeld. Er zijn geen nummers bekend in de wijde omgeving die voor hem een probleem zullen zijn.

Lees verder
Frans Vos

Theo Wijte

Basist

Theo Wijte is ook wel bekend als de vinger vlugge bassist. Met een basgitaar om zijn nek en een podium onder zijn voeten is hij pas in zijn element. En kan (bijna) niets hem van het podium af krijgen!

Lees verder
Theo Wijte

Ron Pronk

Drummer

Zijn hele leven zit hij al in de muziek als DJ, drummer en geluidstechnicus. Rock, soul, pop, blues, klassiek, jazz, opera, metal, hij heeft het allemaal meegemaakt. Daarom is Ronnie Pronk de juiste keuze als drummer voor deze band!

Lees verder
Ron Pronk

Boek ons

Wij zijn te boeken voor alle soorten gelegenheden. Van privé feesten en bruiloften tot kermissen en festivals. Neem contact op voor vragen over de boekingen.

Boek ons
tech & design: MProgramming